tiistai 7. huhtikuuta 2015

Kirjahiiri

Moikka. En tiedä tiesittekö, mutta mä oon aika kova lukemaan. Tänään otin taa itseäni niskasta kiinni ja lähdin kirjastoon. Vaikka mulla on aika iso kirjahylly, oon lukenut kaikki kirjat jo pariin kertaan. Nyt on tullut luettua parikin kertaa Nälkäpelin alkuperäisversiot eli siis enkuksi, The fault in our star enkuksi sekin, ja Hevoshoitolan sisarukset-sarjan kirjoja.

 Ekaks,Lauren Brooke Hevoshoitolan sisarukset-sarja. Tässä sarjassa pää osassa on olisikohan 12-14 vuotias Amy Flemmings joka asuu Heartlandin tilalla äitinsä Mary Flemmyngin ja isoisänsä Jack Barlettin kanssa. Heartlandissa autetaan ongelmahevosia luonnonmukaisin keinoin. En kerro sarjasta enempää, koska ensimmäinenkin kirja on niin tärkeä, että sitä ei saa jättää lukematta. Kirjasarjassa sattuu ja tapahtuu, ja vaikka se onkin hevoskirja, ei se ole täynnä sellaista viisivuotiaiden ihkutusta, vaan käsittelee syvällisiä asioita rakkaudesta kuolemaan. oen jäänyt näihin koukkuun, ja suosittelen niitä hevoshulluista hevosista kiinnostuneisiin.
 Candace Bushell Ensimmäinen kesä New Yorkissa. Tämä on jatkoa kirjalle Carrien Nuoruusvuodet. Jos tiedätte sarjan The Carrie diaries, tämä on sarjaan perustuva kirja. Hyvin kirjoitettu kirja, jota itsekkin suosittelen:)
John Green Looking for Alaska. En tiedä sarjasta paljoakaan tästä kirjasta, mutta John Greenin kirjoitustapa on niin ihana, että lainasin kirjan sen takia.

Muita kirjasarjoja joita suosittelen:
Hunger Games (Nälkäpeli)
The fault in our stars (Tähtiin kirjoitettu virhe)
Harry Potter
Nummelan ponitalli
Enkeliakatemia
Prinsessapäiväkirjat

Mitä kirjoja te suosittelisitte? Kommentoi, jaa ja liity lukijaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti